Jocs en català Nintendo Ordinador

Stick to the Plan estrena traducció al català

Dead Pixel Tales ha llançat una versió traduïda al català de Stick to the Plan gràcies a l’esforç de Projecte Ce Trencada. Aquest joc de trencaclosques convida a seguir les aventures d’en Roberto, un gosset amb la missió de portar el pal perfecte al seu destí. El joc compta amb més de 70 nivells repartits en 5 mons diferents, cadascun amb les seves pròpies mecàniques i estils visuals.

Amb controls senzills i accessibles, Stick to the Plan es presenta com una opció ideal tant per a jugadors veterans com per a aquells que busquen una experiència més relaxada. A més, el joc disposa de opcions d’accessibilitat per assegurar que tothom pugui gaudir de l’aventura sense problemes.

El joc està disponible per a compra a Steam i està previst que arribi a Nintendo Switch.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

1 comentari

  1. Albert

    15/11/2023

    Boníssima notícia. Compra assegurada, i moltes gràcies al projecte ce trencada!

Els comentaris estan tancats.