PlayStation

Anunciat The Last of Us Part II Remastered per a PlayStation 5

Anunciat The Last of Us Part II Remastered per a PlayStation 5

Sony Interactive Entertainment i Naughty Dog han anunciat The Last of Us Part II Remastered per a PlayStation 5, amb llançament previst per al 19 de gener de 2024. La versió remasteritzada inclourà gràfics millorats, incloent-hi sortida nativa 4K, temps de càrrega millorats i suport sense cables DualSense. A més, el joc inclourà un mode Speedrun, que permetrà als jugadors publicar els seus millors temps.

The Last of Us Part II Remastered estarà disponible en edicions estàndard i W.L.F., sent aquesta última exclusiva de PlayStation Direct en certs mercats. La versió remasteritzada té com a objectiu proporcionar als jugadors nous i recurrents una experiència immersiva, convertint-se en la manera definitiva de jugar la història d’Ellie i Abby.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

1 comentari

  1. Koutto cat

    18/11/2023

    Un altre refregit innecessari de Sony.

Els comentaris estan tancats.