PlayStation

Anunciat The Last of Us Part II Remastered per a PlayStation 5

Sony Interactive Entertainment i Naughty Dog han anunciat The Last of Us Part II Remastered per a PlayStation 5, amb llançament previst per al 19 de gener de 2024. La versió remasteritzada inclourà gràfics millorats, incloent-hi sortida nativa 4K, temps de càrrega millorats i suport sense cables DualSense. A més, el joc inclourà un mode Speedrun, que permetrà als jugadors publicar els seus millors temps.

The Last of Us Part II Remastered estarà disponible en edicions estàndard i W.L.F., sent aquesta última exclusiva de PlayStation Direct en certs mercats. La versió remasteritzada té com a objectiu proporcionar als jugadors nous i recurrents una experiència immersiva, convertint-se en la manera definitiva de jugar la història d’Ellie i Abby.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

1 comentari

  1. Koutto cat

    18/11/2023

    Un altre refregit innecessari de Sony.

Els comentaris estan tancats.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content