Ordinador Sector

GameMaker anuncia l’ús gratuït i una nova llicència comercial

GameMaker, una plataforma popular de desenvolupament de jocs, ha anunciat un canvi significatiu en la seva estructura de preus. GameMaker ara serà gratuït per a usos no comercials en totes les plataformes no relacionades amb consoles. Aquesta decisió té com a objectiu fer que el desenvolupament de jocs sigui més accessible per a principiants i aficionats.

A més d’això, GameMaker està introduint una nova tarifa única per a una llicència comercial, que substitueix les actuals subscripcions Creator/Indie. Aquest canvi està dissenyat per satisfer les necessitats dels desenvolupadors independents i els aficionats. No obstant això, per als desenvolupadors que es dirigeixen a les consoles, la subscripció Enterprise romandrà inalterada.

La decisió de canviar l’estructura de preus ve després que GameMaker hagi vist un augment de tres vegades en els seus usuaris actius des que es va unir a la família Opera. S’han publicat més de 6.000 jocs a gx.games, i GameMaker ha evolucionat per esdevenir una millor plataforma per al desenvolupament de jocs. Ara també es pot utilitzar per crear fons d’escriptori animats que es poden utilitzar al navegador Opera GX o directament a Windows.

A més, tots els paquets d’actius ara seran gratuïts per a tothom, fent que el desenvolupament de jocs sigui encara més accessible. El èxit de GameMaker es mesura pel nombre de persones que fan jocs, i aquest canvi s’espera que animi més usuaris a provar el desenvolupament de jocs.

Els subscriptors existents podrien tenir dret a una llicència comercial gratuïta o a un descompte. Per a més detalls, es recomana als usuaris que consultin les preguntes freqüents a la pàgina web de GameMaker.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
crown of wu
Jocs en català Sector

Wild Cat Records explica la creació de la banda sonora de The Crown of Wu

Wild Cat Records, un estudi conegut pel seu treball en la indústria del cinema i dels videojocs, ha publicat recentment
Skip to content