Nintendo PlayStation

Hammerwatch II arribarà a PlayStation 5 i Nintendo Switch el desembre

Modus Games i Crackshell han anunciat que Hammerwatch II arribarà a PlayStation 5 i Nintendo Switch el 12 de desembre. El joc, que es va llançar a PC al principi d’aquest any, estarà disponible per 24,99 euros. Les versions per a Xbox One, Xbox Series X|S i PlayStation 4 es preveu que es llacin l’any que ve.

A més del debut del joc a les consoles, també es llançarà una versió remasteritzada del joc original Hammerwatch el 12 de desembre. Un paquet digital especial i una edició física, Hammerwatch II: The Chronicles Edition, estarà disponible per 39,99 euros. The Chronicles Edition inclou Hammerwatch II, la versió remasteritzada Hammerwatch Anniversary Edition, paletes de colors addicionals per als personatges, objectes facials i un paquet de veu per als personatges.

Hammerwatch II permet als jugadors viatjar per diversos paisatges, incloent-hi Hammer Island, els Fallowfields i les regions muntanyoses fosques de Blackbarrow, tots ells dissenyats en l’estil artístic pixelat característic de Hammerwatch. Els jugadors poden crear un Herian Hero personalitzat, triant entre cinc classes de personatges diferents: Paladin, Ranger, Rogue, Wizard i Warlock, i pujar de nivell per desbloquejar noves habilitats.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.