Ordinador PlayStation Xbox

Quatre personatges s’uneixen a la llista de TEKKEN 8

Bandai Namco ha anunciat l’addició de quatre personatges llegendaris a la llista de TEKKEN 8. Els personatges inclouen a Devil Jin, Zafina, Lee Chaolan i Alisa Bosconovitch, tots ells favorits dels fans de les iteracions anteriors del joc.

Devil Jin, la poderosa però maleïda forma de lluita alternativa del protagonista Jin Kazama, és un dels nous personatges. Les seves habilitats de lluita van més enllà de les capacitats humanes, reflectint el seu costat demoníac que prové del gen del diable a la seva sang.

Lee Chaolan, una altra incorporació, lluita amb arts marcials. No obstant això, el seu veritable poder prové del Vestit Violeta, un vestit de batalla únic que utilitza tecnologia sofisticada i allibera atacs que reflecteixen la seva personalitat.

Alisa Bosconovitch, la “Màquina Destructora” desenvolupada pel brillant científic Dr. Bosconovitch, també s’uneix a la llista. Les seves habilitats de lluita provenen del seu vestit de vol d’alta mobilitat i del seu arsenal d’armament tecnològic.

Zafina, la “Vidència Mística”, és el quart personatge que s’uneix a TEKKEN 8. El seu estil de lluita únic té les seves arrels en el seu llegat guerrer i en les seves habilitats espirituals, emprant l’estil avançat de Kuma Shin de Heihachi com a seu estil de lluita.

Aquests personatges juguen un paper clau en la història del joc, que continua la saga èpica de la rivalitat entre Kazama i Mishima. El joc, impulsat per Unreal Engine 5, aporta una nova pesantor i atmosfera a les batalles, amb cada personatge remodelat en detall impressionant i amb nous entorns dinàmics i destructibles afegits.

Amb només dos lluitadors per revelar abans del llançament, els fans esperen amb impaciència les darreres revelacions de personatges programades per al 2 i 12 de novembre.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content