PlayStation

The Forest Cathedral s’estrena avui a PlayStation 5

The Forest Cathedral s’estrena avui a PlayStation 5

Avui s’ha estrenat a PlayStation 5 The Forest Cathedral, inspirat en els esdeveniments reals de la investigació de la científica Rachel Carson. La narrativa és una reimaginació dramàtica del llibre de ciència ambiental de Carson, Silent Spring.

A The Forest Cathedral, els jugadors assumeixen el paper de Rachel, una biòloga investigadora de camp en una illa misteriosa. A mesura que Rachel completa les seves tasques setmanals, comença a adonar-se que les coses no són com semblen. El joc es desenvolupa a mesura que els jugadors descobreixen els efectes horribles del pesticida, utilitzant tecnologia ambiental avançada per resoldre trencaclosques que combinen exploració en 3D amb plataformes en 2D.

El joc introdueix “Hey, Little Man”, on els jugadors poden canviar el control entre Rachel al món en 3D i el Little Man al món en 2D de les seves eines avançades d’escaneig ambiental. Aquesta característica afegeix una capa addicional de complexitat als trencaclosques i reptes de plataformes.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.