Nintendo

Overlord: Escape From Nazarick s’estrenarà en format físic a Nintendo Switch

SelectaPlay ha anunciat el llançament europeu de l’edició física de Overlord: Escape From Nazarick per a Nintendo Switch. El joc, una aventura d’acció i fantasia fosca en 2D, està previst que es llanci a principis del 2024.

El joc està basat en la popular sèrie d’anime Overlord i ofereix una aventura al estil Metroidvania. Els jugadors agafaran el paper de la guerrera Clementine, que es desperta empresonada a la Gran Tomba de Nazarick pel misteriós no-mort, Ainz Ooal Gown. Desarmada i patint d’amnèsia, Clementine haurà de derrotar Ainz i els seus formidables servents per escapar.

El joc promet moviments d’acció plens de parkour, arts marcials, atacs màgics i un ampli arsenal d’armes i millores. Els jugadors també exploraran per recuperar els records de Clementine i descobrir la veritat. Es preveu que el joc desafiï els jugadors amb nivells intrigants i lluites de caps intenses.

La història del joc està supervisada íntegrament pel novel·lista japonès Sr. Maruyama Kugane, assegurant una rica exploració de l’univers d’Overlord.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.