Nintendo

Overlord: Escape From Nazarick s’estrenarà en format físic a Nintendo Switch

SelectaPlay ha anunciat el llançament europeu de l’edició física de Overlord: Escape From Nazarick per a Nintendo Switch. El joc, una aventura d’acció i fantasia fosca en 2D, està previst que es llanci a principis del 2024.

El joc està basat en la popular sèrie d’anime Overlord i ofereix una aventura al estil Metroidvania. Els jugadors agafaran el paper de la guerrera Clementine, que es desperta empresonada a la Gran Tomba de Nazarick pel misteriós no-mort, Ainz Ooal Gown. Desarmada i patint d’amnèsia, Clementine haurà de derrotar Ainz i els seus formidables servents per escapar.

El joc promet moviments d’acció plens de parkour, arts marcials, atacs màgics i un ampli arsenal d’armes i millores. Els jugadors també exploraran per recuperar els records de Clementine i descobrir la veritat. Es preveu que el joc desafiï els jugadors amb nivells intrigants i lluites de caps intenses.

La història del joc està supervisada íntegrament pel novel·lista japonès Sr. Maruyama Kugane, assegurant una rica exploració de l’univers d’Overlord.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Nintendo Sector

La banda sonora de la pel·lícula de Super Mario Bros. s’estrenarà en vinil, CD i casset

iam8bit ha anunciat la seva col·laboració per a portar la banda sonora de la pel·lícula de Super Mario Bros. en
Skip to content