Núvol Ordinador Xbox

Anunciat el catàleg de desembre de Xbox Game Pass

Els subscriptors de Game Pass tindran una sorpresa aquest desembre amb una barreja de nous llançaments i favorits que tornen. La selecció inclou una varietat de gèneres, assegurant que hi hagi alguna cosa per a tothom.

Disponible ara

 • Remnant: From the Ashes ha tornat a Game Pass, convidant els jugadors a un món assetjat per entitats monstruoses. Uneix-te amb amics o juga sol per reclamar un món perdut.
 • Remnant II debuta a Game Pass, oferint un nou repte amb nous enemics i mons per conquerir. La seqüela promet joc cooperatiu i batalles intenses contra caps de nivell.

Pròximament

 • Spirit of the North estarà disponible a partir de l’1 de desembre. Els jugadors podran embarcar-se en un viatge a través d’un paisatge que recorda Islàndia, resolent enigmes i explorant runes.
 • SteamWorld Build, que arriba al servei també l’1 de desembre, demana als jugadors que gestionin els recursos d’un planeta moribund mentre descobreixen tecnologia antiga.
 • Clone Drone in the Danger Zone es llançarà el 5 de desembre. Aquest joc d’acció amb robots voxel posarà a prova les teves habilitats de supervivència.
 • Rise of the Tomb Raider torna a Game Pass el 5 de desembre, oferint una altra oportunitat per viure les emocionants aventures de Lara Croft.
 • While the Iron’s Hot també s’uneix a la biblioteca el 5 de desembre. Els jugadors assumiran el paper d’un ferrer aprenent que aspira a convertir-se en un mestre artesà mentre reconstrueix un poble.
 • World War Z: Aftermath arriba el 5 de desembre, portant acció cooperativa de matar zombis al servei.
 • Goat Simulator 3 sortirà el 7 de desembre. El joc promet una jugabilitat caòtica en un entorn de simulació de granja amb la cabra menys preferida de tothom.
 • Against the Storm, disponible el 8 de desembre, és un constructor de ciutats de fantasia fosca ambientat en un escenari de pluja incessant.
 • Tin Hearts es llançarà el 12 de desembre, oferint una aventura de trencaclosques que narra una història commovedora a través d’una jugabilitat intrincada.
 • Far Cry 6 s’uneix al catàleg el 14 de desembre. Submergeix-te al cor d’una revolució contra un règim tirànic en aquest joc d’acció d’obert món.

Estigueu atents per a més actualitzacions i gaudiu de les diverses experiències de joc que arriben a Game Pass aquest desembre. Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content