Núvol Ordinador Xbox

Remnant: From the Ashes i Remnant II arriben a Game Pass

Xbox ha anunciat la incorporació de dos títols molt esperats a Game Pass: Remnant: From the Ashes i Remnant II. Els subscriptors ara poden gaudir d’aquests jocs com a part de la seva subscripció a Game Pass.

Remnant: From the Ashes és un joc de supervivència en tercera persona ambientat en un món postapocalíptic envaït per criatures monstruoses. Els jugadors han de navegar per aquest món desolat, lluitant contra enemics i superant desafiaments en la seva recerca per sobreviure i reconstruir.

D’altra banda, Remnant II serveix com a continuació de Remnant: From the Ashes. El joc està ambientat en un món postapocalíptic on els jugadors lluiten contra un virus interdimensional. La jugabilitat és dinàmica, amb elements d’atzar i generació procedimental que fan que cada partida sigui única. El joc també permet el joc cooperatiu, permetent als jugadors unir-se i enfrontar-se a desafiaments junts.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

1 comentari

  1. Anunciat el catàleg de desembre de Xbox Game Pass - Nou Joc

    30/11/2023

    […] Remnant: From the Ashes i Remnant II arriben… […]

Els comentaris estan tancats.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content