PlayStation

PlayStation Plus revela la llista de jocs de novembre

PlayStation Plus ha anunciat els jocs mensuals per al mes de novembre, que estaran disponibles per als membres des del dimarts 7 de novembre fins al dilluns 4 de desembre. La llista inclou Mafia II: Definitive Edition, Dragon Ball: The Breakers i Aliens Fireteam Elite.

Mafia II: Definitive Edition permet als jugadors experimentar el drama criminal de la Mafia II en un paquet remasteritzat, presentat amb detalls impressionants en alta definició. Els jugadors viuran la vida d’un gàngster durant l’era daurada del crim organitzat, pujant l’escala familiar amb delictes de recompensa, estatus i conseqüències més grans.

Dragon Ball: The Breakers ofereix als jugadors l’oportunitat de convertir-se en un Supervivent o un Saquejador, desbloquejant habilitats, aspectes i objectes per afinar la seva estratègia personal per escapar o triomfar.

Aliens Fireteam Elite està disponible tant a la PS4 com a la PS5. Els jugadors poden descobrir què significa ser un Marine Colonial, anar a caçar insectes i rescatar en missions de cartes, o jugar diversos modes de joc amb amics.

A més dels jocs, els membres de PlayStation Plus també tindran accés a una àmplia gamma de pel·lícules recents i clàssiques de Sony Pictures a través del nou llançament de Sony Pictures Core a les consoles PS5 i PS4. Els membres de PlayStation Plus Premium/Deluxe tindran accés exclusiu a tots els episodis setmanals de la nova sèrie d’streaming interactiva Silent Hill: Ascension 24 hores abans que es llancin a altres plataformes.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.