PlayStation

PlayStation Plus revela la selecció de desembre

PlayStation Plus ha anunciat la seva selecció de jocs de desembre, que estaran disponibles per als membres del 5 de desembre fins a l’1 de gener. Els títols inclouen Lego 2K Drive, Powerwash Simulator i Sable.

Lego 2K Drive, jugable tant a la PS4 com a la PS5, convida els jugadors a Bricklandia per a una aventura de conducció de Lego en un món obert. El joc ofereix un mode història expansiu, diversos minijocs i missions secundàries, i suporta el joc en línia entre plataformes.

Powerwash Simulator, també disponible a la PS4 i la PS5, ofereix una experiència relaxant on els jugadors poden utilitzar una hidro-netejaadora per netejar diversos objectes i entorns. El joc inclou un sistema de millora d’equips i suporta el joc cooperatiu en línia.

Sable, exclusiu de la PS5, és un joc d’exploració únic on els jugadors guien el personatge titular, Sable, a través de vastos deserts i paisatges fascinants. El joc presenta un estil artístic únic i una banda sonora original de Japanese Breakfast.

Els membres de PlayStation Plus tenen fins al 4 de desembre per afegir els jocs de novembre, que inclouen Mafia II: Definitive Edition, Dragon Ball: The Breakers i Aliens Fireteam Elite, a les seves biblioteques.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.