PlayStation

PlayStation Plus revela la selecció de desembre

PlayStation Plus ha anunciat la seva selecció de jocs de desembre, que estaran disponibles per als membres del 5 de desembre fins a l’1 de gener. Els títols inclouen Lego 2K Drive, Powerwash Simulator i Sable.

Lego 2K Drive, jugable tant a la PS4 com a la PS5, convida els jugadors a Bricklandia per a una aventura de conducció de Lego en un món obert. El joc ofereix un mode història expansiu, diversos minijocs i missions secundàries, i suporta el joc en línia entre plataformes.

Powerwash Simulator, també disponible a la PS4 i la PS5, ofereix una experiència relaxant on els jugadors poden utilitzar una hidro-netejaadora per netejar diversos objectes i entorns. El joc inclou un sistema de millora d’equips i suporta el joc cooperatiu en línia.

Sable, exclusiu de la PS5, és un joc d’exploració únic on els jugadors guien el personatge titular, Sable, a través de vastos deserts i paisatges fascinants. El joc presenta un estil artístic únic i una banda sonora original de Japanese Breakfast.

Els membres de PlayStation Plus tenen fins al 4 de desembre per afegir els jocs de novembre, que inclouen Mafia II: Definitive Edition, Dragon Ball: The Breakers i Aliens Fireteam Elite, a les seves biblioteques.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content