Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

JanduSoft publicarà Smoots Pinball a totes les plataformes

JanduSoft publicarà Smoots Pinball a totes les plataformes

Kaneda Games, en col·laboració amb JanduSoft, està a punt de llançar la seva última creació, Smoots Pinball, a totes les plataformes el 16 de novembre. Aquest joc promet oferir una experiència immersiva de pinball amb cinc taules úniques, cadascuna inspirada en jocs populars de Smoots.

Els jugadors poden esperar participar en l’acció clàssica del pinball, completant missions especials a cada taula. El joc està dissenyat per posar a prova les teves habilitats de pinball mentre intentes aconseguir la puntuació més alta possible.

Smoots Pinball ofereix un emocionant mode multijugador, que permet als jugadors competir contra amics per obtenir la puntuació més alta. El joc també inclou contingut desbloquejable, com ara música, models i imatges, afegint una capa extra d’emoció.

Amb un preu de 5,99 €, Smoots Pinball és un joc per a totes les edats, que ofereix hores de diversió i competició.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.