Sector

Activision Blizzard pagarà una multa de 54 milions per discriminació

Activision Blizzard pagarà una multa de 54 milions per discriminació

Activision Blizzard, l’empresa darrere de títols com Call of Duty, Overwatch i World of Warcraft, ha arribat a un acord de resolució per pagar aproximadament 54 milions de dòlars. Aquest acord respon a les reclamacions de discriminació presentades per l’agència de drets civils de Califòrnia, que representava les empleades per l’empresa de videojocs.

Les acusacions, que van sorgir el juliol de 2021, acusaven Activision Blizzard de practicar discriminació contra les empleades, incloent-hi salaris desiguals i oportunitats limitades de promoció en comparació amb els seus homòlegs masculins. La demanda també afirmava que l’empresa tenia una cultura laboral que tolerava l’assetjament sexual i la discriminació.

Com a part de l’acord, que està pendent d’aprovació judicial, Activision Blizzard s’ha compromès a crear un fons específic per compensar les dones elegibles que van treballar per l’empresa entre el 12 d’octubre de 2015 i el 31 de desembre de 2020. L’empresa també ha acordat implementar mesures per garantir pràctiques justes de cara al futur.

Font: The Associated Press