Nintendo PlayStation

SelectaPlay anuncia les Edicions Col·leccionista de Narita Boy

SelectaPlay ha anunciat oficialment el contingut de les edicions físiques del joc inspirat en els anys 80, Narita Boy, que es llançarà a principis del 2024 per a PlayStation 4 i Nintendo Switch. L’edició estàndard inclourà una funda d’art exclusiva i un còmic inspirat en l’univers del joc. Per als col·leccionistes, també estarà disponible una edició especial, que inclourà una insígnia ‘Save the Arcade World’, un lot d’adhesius, la banda sonora del joc composta per Salvinski, i un llibre d’art, tot presentat en una caixa de col·leccionista estil VHS.

El joc, desenvolupat per Studio Koba i publicat per Team17 Digital, ha estat reconegut pel seu estil d’aventura RetroVania i estètica neo-retro, reminiscent de l’era digital dels anys 80. Aquestes edicions estan destinades tant als nous jugadors com als entusiastes dels videojocs retro que vulguin afegir una peça de nostàlgia dels videojocs a la seva col·lecció.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content