Sector

SEGA reviu franquícies mítiques com Crazy Taxi, Shinobi i Golden Axe

SEGA reviu franquícies mítiques com Crazy Taxi, Shinobi i Golden Axe

En un gest nostàlgic cap al seu passat, Sega ha anunciat el retorn de diverses sèries icòniques de videojocs. L’anunci, fet durant els Game Awards, va incloure el retorn de favorits dels fans com Jet Set Radio, Crazy Taxi, Golden Axe, Shinobi i Streets of Rage.

El tràiler, que va captivar l’audiència amb la seva presentació, va insinuar la direcció d’aquestes resurreccions. Va mostrar imatges inicials del desenvolupament. La notícia ha generat entusiasme entre els jugadors que esperaven amb moltes ganes el retorn d’aquests títols clàssics. Sega també va insinuar jocs addicionals al final del tràiler, deixant els fans especulant sobre quines altres franquícies podrien ser ressuscitades.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.