Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Bethesda reincorpora els mods de pagament a Skyrim

Bethesda ha anunciat una actualització de The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition que introdueix noves capacitats perquè els jugadors puguin desenvolupar, compartir i descobrir contingut generat pels usuaris. L’actualització té com a objectiu enriquir l’experiència del jugador proporcionant una plataforma més integrada i accessible per a la creació de contingut.

Amb aquestes funcions, els jugadors poden compartir fàcilment les seves creacions i explorar les obres dels altres dins del joc. No és la primera vegada que Bethesda publica aquesta iniciativa, fet que va acabar retirant a causa de les crítiques de molts usuaris.

Per a més detalls sobre l’actualització i com accedir a les noves funcions, els jugadors poden visitar el lloc web oficial de Bethesda.