Sector

El Dia de Dragon Age 2023 celebra Dragon Age: Dreadwolf

BioWare ha celebrat el Dia de Dragon Age 2023 amb una actualització especial sobre la pròxima entrega de la sèrie, Dragon Age: Dreadwolf. L’equip de desenvolupament, liderat per la directora Corinne Busche i l’assessor Mark Darrah, ha compartit progressos en el joc, posant l’accent en la barreja de la rica història de la franquícia amb noves experiències i històries.

L’actualització ha ofert als fans un tast del món de Thedas, on es desenvolupa el joc, insinuant nous llocs juntament amb els coneguts de jocs anteriors, còmics, llibres i altres mitjans. L’equip també ha mostrat obres d’art de tres artistes diferents, cadascun oferint la seva pròpia interpretació de les regions de Thedas.

La publicació va concloure amb un avanç sobre l’antagonista del joc, Fen’Harel, i una promesa de revelar-ho tot l’estiu vinent, incloent-hi tràilers, jugabilitat i la data de llançament.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

crown of wu
Jocs en català Sector

Wild Cat Records explica la creació de la banda sonora de The Crown of Wu

Wild Cat Records, un estudi conegut pel seu treball en la indústria del cinema i dels videojocs, ha publicat recentment
Nintendo Sector

La banda sonora de la pel·lícula de Super Mario Bros. s’estrenarà en vinil, CD i casset

iam8bit ha anunciat la seva col·laboració per a portar la banda sonora de la pel·lícula de Super Mario Bros. en
Skip to content