Nintendo

El creador d’en Waluigi comparteix el disseny de la Princesa Peach “dolenta”

Peach

Des de la introducció d’en Wario i posteriorment d’en Waluigi, que molts fans de Super Mario han especulat sobre la possible existència d’una versió “malvada” de la princesa Peach. Avui, com qui no vol la cosa, un dels artistes de Camelot, Fumihide Aoki, qui va crear personatges com Waluigi, ha compartit conceptes sobre una versió alternativa de la princesa Peach.

Anomenada com a “Preach” o “Urupeach”, segons l’art conceptual, aquest personatge es va dissenyar per a Mario Power Tennis per a la Game Boy, i no per a Mario Tennis 64. Així doncs, sembla que l’equip de Camelot tenia intensions de revisitar aquesta idea després que no es fes realitat a l’anterior entrega.

Un fet encara més sorprenent, és que també s’ha compartit un model “oficial” sobre com es veuria aquest personatge inèdit en tres dimensions. Què en penseu? Us agradaria veure-la en una futura entrega?

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Nintendo Sector

La banda sonora de la pel·lícula de Super Mario Bros. s’estrenarà en vinil, CD i casset

iam8bit ha anunciat la seva col·laboració per a portar la banda sonora de la pel·lícula de Super Mario Bros. en
Skip to content