PlayStation

The Last of Us Part II Remastered presenta el nou mode “No Return”

Sony Interactive Entertainment i Naughty Dog han revelat un nou mode de joc per a The Last of Us Part II Remastered, anomenat “No Return”. Aquest mode afegeix un gir roguelike al joc, desafiant els jugadors a resistir el màxim de temps possible a través d’enfrontaments aleatoris i batalles contra caps extretes del contingut original del joc.

En “No Return”, els jugadors poden recórrer el joc amb una varietat de personatges, incloent-hi Ellie, Abby, i per primera vegada, Dina, Jesse, Lev i Tommy. Cada personatge té habilitats úniques per donar suport a diferents estils de joc. A mesura que els jugadors avancen, poden desbloquejar noves aparences per a aquests personatges per utilitzar-les dins del mode.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.