Sector

Rockstar publica el tràiler de Grand Theft Auto 6 abans d’hora

Una filtració ha sacsejat la comunitat, ja que un tràiler de l’esperadíssim Grand Theft Auto 6 ha estat publicat a X (Twitter). El vídeo, ha aparegut sense previ avís i s’ha escampat ràpidament per la xarxa.

Gairebé una hora després de la seva publicació, el compte ha estat suspès de X (Twitter) per violar les polítiques d’ús. Com a resposta a la filtració, Rockstar Games ha decidit avançar l’hora de la publicació del tràiler. En lloc de les 15:00 hores del dia 5, la companyia l’ha publicat a les 00:10 de la nit.

Més enllà de compartir els primers detalls sobre la trama i els protagonistes del joc, també s’ha confirmat que la data de llançament serà el 2025.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.