Ordinador PlayStation Xbox

Square Enix anuncia Visions of Mana

Square Enix ha anunciat el retorn de l’estimada sèrie Mana amb una nova entrega titulada Visions of Mana, que es llançarà el 2024. Aquesta és la primera entrada principal en més de 15 anys, oferint una nova perspectiva a la clàssica sèrie de RPG.

El joc estarà disponible a PS5, PS4, Xbox Series X/S i Windows a través de Steam. El tràiler, presentat als The Game Awards, va mostrar una varietat de mètodes innovadors per travessar el mapa del món, batalles èpiques contra caps de nivell i escenes animades magníficament.

Visions of Mana segueix la història de Val, mentre emprèn un viatge cap a l’arbre de Mana. L’equip de desenvolupament del joc inclou el productor Masaru Oyamada i els compositors Hiroki Kikuta, Tsuyoshi Sekito i Ryo Yamazaki, tots ells han contribuït a títols anteriors de la sèrie.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.