Nintendo

Ace Combat 7: Skies Unknown arribarà a Nintendo Switch l’11 de juliol

Bandai Namco Europe ha anunciat que Ace Combat 7: Skies Unknown, arribarà a la Nintendo Switch l’11 de juliol de 2024. El joc, que ja ha venut més de 5 milions de còpies arreu del món, es preveu que ofereixi als jugadors de la Switch la mateixa acció de vol emocionant i visuals que han definit la sèrie en altres plataformes.

La versió de la Nintendo Switch vindrà amb sis DLC i una varietat d’articles especials que han estat disponibles en altres plataformes. Aquests inclouen la història original, tres conjunts d’aeronaus originals, tres missions SP i les parts 1 a 6 que presenten diferents conjunts d’aeronaus i missions. A més, els jugadors rebran un mode de reproductor de música de bonificació, dues aeronaus jugables i una selecció de pells d’aeronaus populars i emblemes d’entrades de sèries passades.

Bandai Namco també ha revelat que hi ha més DLC previstos per al llançament després de la publicació inicial, assegurant que els jugadors tindran accés a tota l’experiència d’Ace Combat 7: Skies Unknown.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Nintendo Sector

La banda sonora de la pel·lícula de Super Mario Bros. s’estrenarà en vinil, CD i casset

iam8bit ha anunciat la seva col·laboració per a portar la banda sonora de la pel·lícula de Super Mario Bros. en
Skip to content