Nintendo

Ace Combat 7: Skies Unknown arribarà a Nintendo Switch l’11 de juliol

Bandai Namco Europe ha anunciat que Ace Combat 7: Skies Unknown, arribarà a la Nintendo Switch l’11 de juliol de 2024. El joc, que ja ha venut més de 5 milions de còpies arreu del món, es preveu que ofereixi als jugadors de la Switch la mateixa acció de vol emocionant i visuals que han definit la sèrie en altres plataformes.

La versió de la Nintendo Switch vindrà amb sis DLC i una varietat d’articles especials que han estat disponibles en altres plataformes. Aquests inclouen la història original, tres conjunts d’aeronaus originals, tres missions SP i les parts 1 a 6 que presenten diferents conjunts d’aeronaus i missions. A més, els jugadors rebran un mode de reproductor de música de bonificació, dues aeronaus jugables i una selecció de pells d’aeronaus populars i emblemes d’entrades de sèries passades.

Bandai Namco també ha revelat que hi ha més DLC previstos per al llançament després de la publicació inicial, assegurant que els jugadors tindran accés a tota l’experiència d’Ace Combat 7: Skies Unknown.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.