Nintendo PlayStation

Clear River Games anuncia tres llançaments en format físic per 2024

El 16 de febrer de 2024, els aficionats podran gaudir de tres nous títols que Clear River Games portarà a les botigues, cadascun oferint una experiència única per a diferents tipus de jugadors.

El primer és Pronty, una aventura submarina d’estil metroidvania desenvolupada per 18 Light Game i FunZone Games, que estarà disponible exclusivament per a Nintendo Switch. Els jugadors exploraran la ciutat submergida de Royla, enfrontant-se a mutants i descobrint els secrets d’una civilització avançada.

D’altra banda, Frogun Deluxe Edition és un joc de plataformes retro que segueix Renata en la seva missió de trobar els seus pares perduts en unes runes perilloses. Armada amb el Frogun, una eina de la seva pròpia invenció, Renata s’embarca en una aventura que posarà a prova les seves habilitats d’exploració. Aquest títol arribarà a PlayStation 5 i Nintendo Switch.

Finalment, Under Night In-Birth II System Celes és l’última entrega de l’aclamada sèrie de jocs de lluita d’Arc System Works. Coneguda per la seva acció ràpida, personatges distintius i una història envoltant, aquesta franquícia combina l’estil artístic de l’anime amb mecàniques de lluita complexes i està dissenyada tant per a jugadors ocasionals com per als més competitius. Estarà disponible a PlayStation 5 i Nintendo Switch.

Aquests llançaments reflecteixen la diversitat i la innovació en el món dels videojocs, prometent hores d’entreteniment per a jugadors de tots els gustos. Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.