Ordinador PlayStation Xbox

Els Sims 4 anuncien nous kits escollits per la comunitat

EA i Maxis han anunciat el llançament de dos nous kits escollits per la comunitat per a Els Sims 4: el Kit “Castell amb Classe” i el Kit “Gust Gòtic”, que estaran disponibles a partir del 18 de gener. Aquests kits estaran accessibles per als jugadors de PC a través de l’aplicació EA, Mac a través d’Origin, Epic Games Store, Steam, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S i Xbox One.

El Kit “Castell amb Classe” permet als jugadors construir grans castells amb elements autèntics del passat, amb detalls arquitectònics majestuosos com arquets gòtics i ponts llevadissos. El Kit “Gust Gòtic” ofereix un vestuari de roba totalment negra, plena de textures i ornaments, juntament amb una varietat d’accessoris per crear conjunts destacats.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.