Ordinador PlayStation Xbox

Els Sims 4 anuncien nous kits escollits per la comunitat

EA i Maxis han anunciat el llançament de dos nous kits escollits per la comunitat per a Els Sims 4: el Kit “Castell amb Classe” i el Kit “Gust Gòtic”, que estaran disponibles a partir del 18 de gener. Aquests kits estaran accessibles per als jugadors de PC a través de l’aplicació EA, Mac a través d’Origin, Epic Games Store, Steam, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S i Xbox One.

El Kit “Castell amb Classe” permet als jugadors construir grans castells amb elements autèntics del passat, amb detalls arquitectònics majestuosos com arquets gòtics i ponts llevadissos. El Kit “Gust Gòtic” ofereix un vestuari de roba totalment negra, plena de textures i ornaments, juntament amb una varietat d’accessoris per crear conjunts destacats.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content