Núvol

Amazon Luna presenta les novetats de gener

Amazon Luna ha començat l’any anunciant una nova selecció de jocs disponibles per als membres d’Amazon Prime per jugar sense cost addicional. Aquest gener del 2024, els subscriptors de Prime poden gaudir d’una varietat de títols a través del servei de jocs en núvol d’Amazon sense necessitat d’una subscripció a Luna+. A més, també s’han anunciat nous jocs per als membres de Luna+.

Jocs Prime de gener de 2024

Les ofertes de gener inclouen Control: Ultimate Edition, on els jugadors combatran un enemic misteriós dins dels passadissos canviants de la Federal Bureau of Control. Young Souls presenta una aventura narrativa que segueix els bessons Jenn i Tristan mentre busquen el seu mestre desaparegut. Per a aquells que gaudeixen d’una barreja d’acció, aventura, RPG i agricultura, Kitaria Fables ofereix una experiència encantadora en un món que enfronta la foscor. Finalment, Wonder Boy: The Dragon’s Trap ofereix un repte d’inspiració retro mentre els jugadors busquen una cura per la seva maledicció draconiana.

Convé recordar que també s’inclouen Fortnite i Trackmania, que continuen sent gratuïts per als membres de Prime.

Nous jocs del canal Luna+

Els fans de la sèrie Yakuza estaran encantats de saber que Yakuza 6: The Song of Life s’afegeix a les versions remasteritzades ja disponibles de Yakuza 3, 4 i 5 a la plataforma. Aquesta incorporació continua la saga del llegendari Yakuza, Kazuma Kiryu, mentre se submergeix en un misteri que involucra la seva filla adoptiva.

Per als qui busquin una experiència de joc més lleugera, Garfield Lasagna Party també arriba a Amazon Luna. Aquest joc promet oferir una experiència plena de diversió similar a Mario Party, però amb el gat icònic Garfield i els seus companys.

L’últim joc anunciat és Rescue Party: Live!. Fes els moviments correctes i coordina amb el teu equip per rescatar persones en perill. Salva tantes vides com sigui possible en una carrera frenètica contra el temps! Juga amb els amics al sofà de casa teva o juga amb els amics sense importar la distància amb Luna Couch.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.