Nintendo PlayStation

Arcade Archives Mighty Guy ja disponible a Nintendo Switch i PlayStation 4

La companyia HAMSTER ha anunciat el llançament de Arcade Archives Mighty Guy per a les plataformes Nintendo Switch i PlayStation 4. El joc, originalment llançat per Nichibutsu el 1986, ara està disponible en format digital com a part de la sèrie Arcade Archives.

En aquest títol ple d’acció, els jugadors faran servir la PSYCHO GUN, cops, puntades i rajos per frenar els enemics i aturar els plans del superordinador “ZELDA”, que pretén modificar genèticament la humanitat i dominar el món.

La sèrie Arcade Archives és coneguda per les seves reproduccions fidels de clàssics de les recreatives, que permeten als jugadors ajustar la configuració del joc i competir per les puntuacions més altes a nivell mundial.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.