Ressenyes

Primeres impressions – Battle Shapers

Un roguelike que marca la diferència

Battle Shapers, desenvolupat per Metric Empire, és un títol que s’endinsa en el saturat gènere dels FPS roguelike amb una proposta vibrant i addictiva. A través de la perspectiva d’Ada, una Battle Shaper reviscuda per salvar la ciutat de New Elysium, el joc ofereix una experiència de combat trepidant que combina estratègia i acció.

Beneïda sigui l’aleatorietat

Des del primer enfrontament amb Volt Colossus, queda clar que Battle Shapers no es pren res a la lleugera. La dificultat està ben calibrada, oferint un desafiament just però sever, obligant al jugador a aprendre i adaptar-se amb cada nova partida. Els elements roguelite estan molt ben trobats, ja que fins i tot les derrotes contribueixen al progrés general, desbloquejant noves armes i millores que alteren significativament l’enfocament de les següents partides.

El disseny de nivells i enemics és una barreja ben executada de familiaritat i novetat, amb nivells aleatoris que mantenen la tensió i la frescor en cada partida. L’estètica del joc és un punt fort, amb un estil visual que captura una ciutat futurista plagada de corrupció i decadència tecnològica. Tot amb un aspecte visual i sobretot sonor, ple de vida i energia.

El sistema de nuclis d’Ada és particularment destacable, permetent una personalització profunda que anima a experimentar amb diferents combinacions per trobar la “perfecció”. Cada nucli influeix en les habilitats i accessibilitat a millores, la qual cosa afegeix una capa estratègica al joc i fomenta la construcció del personatge.

Una jugabilitat addictiva que promet molt

El combat és el cor de Battle Shapers, i és aquí on el joc realment destaca. L’acció és ràpida i requereix que el jugador estigui constantment en moviment, esquivant i contraatacant en el moment just. La sensació de velocitat i la capacitat de resposta d’Ada, juntament amb la satisfacció d’executar un cop final que alenteix el temps, creen moments de pura emoció i adrenalina.

Tot i que el joc encara està en desenvolupament, amb la promesa de més contingut i millores pel camí, el que s’ha mostrat fins ara promet molt.

Conclusió

En resum, Battle Shapers és un joc de trets amb elements roguelite que aconsegueix destacar en un gènere ple de competència. Amb la seva jugabilitat addictiva, estètica atractiva i mecàniques innovadores, és un títol que segurament captarà l’atenció dels aficionats al gènere i possiblement atraurà nous jugadors.

Battle Shapers

Battle Shapers és un joc de trets amb elements roguelite que aconsegueix destacar en un gènere ple de competència, amb la seva jugabilitat addictiva, estètica atractiva i mecàniques innovadores.

Nou Joc

Jugabilitat
Presentació
Entreteniment
Valor

Resum

Battle Shapers és un joc de trets amb elements roguelite que aconsegueix destacar en un gènere ple de competència, amb la seva jugabilitat addictiva, estètica atractiva i mecàniques innovadores.

4.1

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

Nou Joc

About Author

També et pot interessar

Ressenyes

Ressenya – TAPE: Unveil the Memories

Ressenya de TAPE: Unveil the Memories, un joc d'aventures amb elements de puzle, amb molt de misteri i una ambientació
Ressenyes

Ressenya – Cannon Dancer – Osman

Ressenya de Cannon Dancer – Osman, el mític joc de recreatives de Mitchell Corporation, que ha rebut una reedició per