Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

L’esperit de la justícia torna amb Apollo Justice: Ace Attorney Trilogy

L’esperit de la justícia torna amb Apollo Justice: Ace Attorney Trilogy

El drama legal s’intensifica amb el llançament avui de Apollo Justice: Ace Attorney Trilogy, convidant els jugadors a viure els casos intensos a Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One i PC a través de Steam i Windows 11. Aquesta col·lecció completa reuneix Apollo Justice: Ace Attorney, Phoenix Wright: Ace Attorney – Dual Destinies i Phoenix Wright: Ace Attorney – Spirit of Justice, amb una presentació polida en 1080p, animacions fluides i una interfície d’usuari renovada dissenyada per a pantalles modernes.

La trilogia introdueix una funció de “Registre”, que permet als jugadors seguir fàcilment el progrés del cas i el diàleg, assegurant-se que cap detall es perdi. Amb la llibertat de saltar a qualsevol joc, capítol o secció, tant els nous jugadors com els veterans de la sèrie poden navegar per la narrativa al seu propi ritme.

Per millorar l’experiència, la trilogia ofereix contingut addicional:

  • L’estudi d’animació permet als fans crear les seves pròpies escenes del tribunal utilitzant animacions de personatges, línies de veu i més.
  • La sala de l’orquestra ofereix un viatge musical amb 175 pistes dels jocs i concerts en viu d’Ace Attorney, acompanyats de personatges animats.
  • La biblioteca d’art mostra una àmplia col·lecció d’obres d’art, donant una visió del desenvolupament visual de la sèrie.
  • Els DLC publicats anteriorment, incloent-hi packs de vestits i episodis especials, ara s’inclouen sense cost addicional.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.