Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

L’esperit de la justícia torna amb Apollo Justice: Ace Attorney Trilogy

El drama legal s’intensifica amb el llançament avui de Apollo Justice: Ace Attorney Trilogy, convidant els jugadors a viure els casos intensos a Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One i PC a través de Steam i Windows 11. Aquesta col·lecció completa reuneix Apollo Justice: Ace Attorney, Phoenix Wright: Ace Attorney – Dual Destinies i Phoenix Wright: Ace Attorney – Spirit of Justice, amb una presentació polida en 1080p, animacions fluides i una interfície d’usuari renovada dissenyada per a pantalles modernes.

La trilogia introdueix una funció de “Registre”, que permet als jugadors seguir fàcilment el progrés del cas i el diàleg, assegurant-se que cap detall es perdi. Amb la llibertat de saltar a qualsevol joc, capítol o secció, tant els nous jugadors com els veterans de la sèrie poden navegar per la narrativa al seu propi ritme.

Per millorar l’experiència, la trilogia ofereix contingut addicional:

  • L’estudi d’animació permet als fans crear les seves pròpies escenes del tribunal utilitzant animacions de personatges, línies de veu i més.
  • La sala de l’orquestra ofereix un viatge musical amb 175 pistes dels jocs i concerts en viu d’Ace Attorney, acompanyats de personatges animats.
  • La biblioteca d’art mostra una àmplia col·lecció d’obres d’art, donant una visió del desenvolupament visual de la sèrie.
  • Els DLC publicats anteriorment, incloent-hi packs de vestits i episodis especials, ara s’inclouen sense cost addicional.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content