Nintendo

SelectaPlay anuncia el contingut de l’edició limitada de Overlord: Escape From Nazarick

SelectaPlay ha anunciat oficialment el contingut de l’edició limitada de la versió de Nintendo Switch del joc d’aventures i fantasia fosca, Overlord: Escape From Nazarick. Amb data de llançament prevista per a principis del 2024, aquesta edició és un regal per als fans de la popular sèrie d’anime, ja que inclou una còpia física del joc, un manual d’instruccions a tot color, un penjoll del gremi d’aventurers, la banda sonora original en CD, un llibre d’art especial i un codi de descàrrega digital per a la banda sonora i el llibre d’art, tot empaquetat en una caixa de col·leccionista.

A Overlord: Escape From Nazarick, els jugadors prenen el paper de Clementine, una guerrera que es troba atrapada i amb amnèsia dins de la Gran Tomba de Nazarick. Desafiada per l’enigmàtic Ainz Ooal Gown, haurà de recuperar els seus records, reclamar les seves armes i escapar dels traïdors abismes de la tomba. El joc promet una barreja d’arts marcials, màgia, millora d’armes i parkour, ambientada en l’expansiu món de la sèrie Overlord.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Nintendo Sector

La banda sonora de la pel·lícula de Super Mario Bros. s’estrenarà en vinil, CD i casset

iam8bit ha anunciat la seva col·laboració per a portar la banda sonora de la pel·lícula de Super Mario Bros. en
Skip to content