Nintendo

SelectaPlay anuncia el contingut de l’edició limitada de Overlord: Escape From Nazarick

SelectaPlay anuncia el contingut de l’edició limitada de Overlord: Escape From Nazarick

SelectaPlay ha anunciat oficialment el contingut de l’edició limitada de la versió de Nintendo Switch del joc d’aventures i fantasia fosca, Overlord: Escape From Nazarick. Amb data de llançament prevista per a principis del 2024, aquesta edició és un regal per als fans de la popular sèrie d’anime, ja que inclou una còpia física del joc, un manual d’instruccions a tot color, un penjoll del gremi d’aventurers, la banda sonora original en CD, un llibre d’art especial i un codi de descàrrega digital per a la banda sonora i el llibre d’art, tot empaquetat en una caixa de col·leccionista.

A Overlord: Escape From Nazarick, els jugadors prenen el paper de Clementine, una guerrera que es troba atrapada i amb amnèsia dins de la Gran Tomba de Nazarick. Desafiada per l’enigmàtic Ainz Ooal Gown, haurà de recuperar els seus records, reclamar les seves armes i escapar dels traïdors abismes de la tomba. El joc promet una barreja d’arts marcials, màgia, millora d’armes i parkour, ambientada en l’expansiu món de la sèrie Overlord.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.