Nintendo PlayStation Xbox

Hidden Through Time 2: Myths & Magic arriba a consoles el 25 de gener

Hidden Through Time 2: Myths & Magic arriba a consoles el 25 de gener

Rogueside ha anunciat que Hidden Through Time 2: Myths & Magic, la seqüela del popular joc d’objectes amagats, arribarà a les consoles el 25 de gener. El joc, que ja ha tingut èxit a PC, estarà disponible a Nintendo Switch, Xbox Series X|S i PlayStation 5.

Hidden Through Time 2: Myths & Magic convida els jugadors a endinsar-se en un món de mites, llegendes i folklore, representat a través d’entorns dibuixats a mà de manera preciosa. El joc introdueix una característica de canvi de realitat, permetent als jugadors canviar l’hora del dia o la temporada dins del joc, revelant nous secrets i afegint un nou nivell de desafiament als trencaclosques d’objectes amagats.

El joc presenta una campanya que porta els jugadors a través de quatre èpoques màgiques, cadascuna amb el seu propi conjunt d’objectes per trobar i secrets per descobrir. A més, el joc ofereix un mode Arquitecte millorat, que permet als jugadors crear i compartir els seus propis mapes personalitzats amb la comunitat. Dissenyat per ser apte per a tota la família, Hidden Through Time 2: Myths & Magic ofereix una jugabilitat accessible per a jugadors de totes les edats.