Nintendo PlayStation Xbox

Hidden Through Time 2: Myths & Magic arriba a consoles el 25 de gener

Rogueside ha anunciat que Hidden Through Time 2: Myths & Magic, la seqüela del popular joc d’objectes amagats, arribarà a les consoles el 25 de gener. El joc, que ja ha tingut èxit a PC, estarà disponible a Nintendo Switch, Xbox Series X|S i PlayStation 5.

Hidden Through Time 2: Myths & Magic convida els jugadors a endinsar-se en un món de mites, llegendes i folklore, representat a través d’entorns dibuixats a mà de manera preciosa. El joc introdueix una característica de canvi de realitat, permetent als jugadors canviar l’hora del dia o la temporada dins del joc, revelant nous secrets i afegint un nou nivell de desafiament als trencaclosques d’objectes amagats.

El joc presenta una campanya que porta els jugadors a través de quatre èpoques màgiques, cadascuna amb el seu propi conjunt d’objectes per trobar i secrets per descobrir. A més, el joc ofereix un mode Arquitecte millorat, que permet als jugadors crear i compartir els seus propis mapes personalitzats amb la comunitat. Dissenyat per ser apte per a tota la família, Hidden Through Time 2: Myths & Magic ofereix una jugabilitat accessible per a jugadors de totes les edats.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content