Retro

Retro Games i PLAION porten de nou l’Atari 400 en versió mini

La nostàlgia i la tecnologia es fusionen en el llançament de THE400 Mini, una versió compacta del clàssic Atari 400, anunciat per Retro Games Ltd. i PLAION. Aquest dispositiu, que reviu l’esperit dels jocs de 8 bits, estarà disponible a nivell mundial el 28 de març de 2024, amb un preu de 119,99 € i opció de reserva anticipada.

El nou THE400 Mini ofereix una experiència retro amb la comoditat de la tecnologia moderna, emulant la gamma completa de sistemes Atari de 8 bits en un tamany reduït al 50%. A més, inclou una versió millorada del joystick CX40, ara amb set botons de funció addicionals i compatibilitat USB.

Els entusiastes podran carregar els seus propis jocs mitjançant USB i gaudir de característiques com la possibilitat de rebobinar el temps de joc i desar partides. La consola també compta amb sortida HDMI i cinc ports USB per expandir les opcions de joc.

El disseny de THE400 Mini ha estat elaborat amb cura per replicar l’estètica i sensació de l’Atari 400 original, mantenint el seu icònic estil dels anys 70. També s’ha anunciat un joystick independent, THECXSTICK, que es vendrà per 29,99 €.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.