PlayStation

La demo de Granblue Fantasy: Relink arriba a PS5 i PS4

Cygames ha anunciat una demo jugable del seu pròxim joc AJRPG, Granblue Fantasy: Relink, per a PlayStation 5 i PlayStation 4. La demo estarà disponible a partir del 12 de gener de 2024, abans del llançament complet del joc l’1 de febrer de 2024.

La demo ofereix als jugadors una vista prèvia del joc amb tres modes diferents: Mode Història, Mode Missió i Tutorial. En el Mode Història, els jugadors obtenen un tastet de la narrativa principal i poden guanyar una recompensa especial per al joc complet en completar-lo. El Mode Missió permet als jugadors abordar tres missions, sigui sols o amb altres jugadors en línia, amb una llista de onze personatges, cadascun amb estils de combat únics. Completar aquest mode també atorga recompenses per al joc complet. El Tutorial està dissenyat per ajudar els jugadors a familiaritzar-se amb els controls bàsics.

És important destacar que el contingut de la demo pot variar respecte al joc final, i el progrés no es pot desar o transferir a la versió completa. A més, les recompenses de la demo només es poden reclamar si les dades guardades de la demo es mantenen intactes, ja que la pèrdua o l’eliminació de les dades comportarà la pèrdua d’aquestes recompenses. Cygames ha confirmat que no hi ha plans per llançar una demo a Steam.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.