Ordinador Xbox

Bethesda presenta els primers detalls del seu joc d’Indiana Jones

Durant l’últim Developer Direct, Bethesda ha tret oficialment el vel a Indiana Jones and the Great Circle. Els fans de la icònica franquícia ara poden tenir un tast de l’acció i l’aventura que els espera en aquesta entrega. La presentació del joc mostra la barreja d’exploració, resolució de trencaclosques i combat, tot ambientat en els entorns immersius que són sinònims d’Indiana Jones.

La presentació ha generat entusiasme a la comunitat de jugadors, prometent oferir una experiència que manté l’esperit de les pel·lícules originals mentre introdueix noves mecàniques i elements a la història. S’espera que el joc arribi al llarg de 2024.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.