Nintendo PlayStation Xbox

Sea of Stars anuncia el seu llançament en format físic per a consoles

El popular RPG per torns, Sea of Stars, ha confirmat el seu llançament en format físic per a les consoles Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5 i Xbox Series X. Aquest títol, que rendeix homenatge als jocs de rol clàssics, permet als jugadors submergir-se en un món de fantasia on dos “Nens del Solstici” uneixen les seves forces per combatre les amenaces d’un alquimista.

L’edició física del joc no només inclourà el joc en si mateix, sinó que també vindrà amb un pòster de doble cara dissenyat per l’artista Bryce Kho, afegint un valor col·leccionable pels aficionats.

Amb un sistema de combat actiu que permet cops cronometrats i combos, juntament amb una varietat de potenciadors i tipus de dany, Sea of Stars promet una experiència de joc dinàmica i immersiva. A més, el joc ofereix llibertat de moviment, amb la capacitat de nedar, grimpar i saltar a través del seu món expansiu.

La narrativa del joc se centra en una història rica, poblada per una varietat de personatges i arcs argumentals. A més, els jugadors poden gaudir d’activitats secundàries com la navegació, la cuina, la pesca o simplement relaxar-se en una taverna, la qual cosa proporciona un canvi de ritme benvingut.

Els fans ja poden reservar la seva còpia en format físic abans del llançament oficial, previst per al 10 de maig de 2024. Amb aquesta àmplia disponibilitat en plataformes i la inclusió d’una edició física, Sea of Stars es prepara per ser una incorporació imprescindible a la biblioteca de qualsevol amant dels RPG.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.