Ordinador PlayStation Xbox

Visions of Mana es llançarà l’estiu de 2024

Visions of Mana es llançarà l’estiu de 2024

Square Enix ha anunciat que Visions of Mana, la darrera entrega de l’aclamada sèrie Mana, està prevista per llançar-se a l’estiu de 2024. Aquesta és la primera entrada principal en la sèrie en més de 15 anys, i estarà disponible a PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Windows PC i PC a través de Steam.

L’anunci es va fer durant el Developer Direct de Xbox i va incloure aportacions del productor de la sèrie Mana, Masaru Oyamada, i del creador de la sèrie, Koichi Ishii. Van oferir una visió del desenvolupament del joc i van mostrar noves seqüències de jugabilitat, destacant el sistema de combat aeri i el retorn dels Elementals, que ajudaran els jugadors en la batalla.

També es va presentar un nou company animal, els Pikuls, dissenyat per Ishii. Els Pikuls estan inspirats en animals i la mitologia i ajudaran els jugadors a navegar pel món expansiu del joc.

La banda sonora de Visions of Mana comptarà amb 100 cançons en el llançament, compostes per veterans de la sèrie, incloent-hi Hiroki Kikuta, Tsuyoshi Sekito i Ryo Yamazaki. Un sistema de música adaptativa millorarà l’experiència de joc, canviant dinàmicament la música de fons durant els enfrontaments.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.