Ordinador PlayStation Xbox

Visions of Mana es llançarà l’estiu de 2024

Square Enix ha anunciat que Visions of Mana, la darrera entrega de l’aclamada sèrie Mana, està prevista per llançar-se a l’estiu de 2024. Aquesta és la primera entrada principal en la sèrie en més de 15 anys, i estarà disponible a PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Windows PC i PC a través de Steam.

L’anunci es va fer durant el Developer Direct de Xbox i va incloure aportacions del productor de la sèrie Mana, Masaru Oyamada, i del creador de la sèrie, Koichi Ishii. Van oferir una visió del desenvolupament del joc i van mostrar noves seqüències de jugabilitat, destacant el sistema de combat aeri i el retorn dels Elementals, que ajudaran els jugadors en la batalla.

També es va presentar un nou company animal, els Pikuls, dissenyat per Ishii. Els Pikuls estan inspirats en animals i la mitologia i ajudaran els jugadors a navegar pel món expansiu del joc.

La banda sonora de Visions of Mana comptarà amb 100 cançons en el llançament, compostes per veterans de la sèrie, incloent-hi Hiroki Kikuta, Tsuyoshi Sekito i Ryo Yamazaki. Un sistema de música adaptativa millorarà l’experiència de joc, canviant dinàmicament la música de fons durant els enfrontaments.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.