PlayStation Xbox

Meridiem Games anuncia The Inquisitor Deluxe Edition per a PlayStation 5 i Xbox Series X

El joc d’aventures i fantasia fosca, The Inquisitor, amplia el seu abast amb l’anunci de la seva edició física Deluxe per a PlayStation 5 i Xbox Series X. Aquesta nova versió no només promet submergir els jugadors en un món alternatiu ple de decisions morals i combats intensos, sinó que també inclourà contingut exclusiu com la banda sonora original, un compendi digital i un vestit especial de Gran Mestre per al protagonista, Mordimer Madderdin.

A The Inquisitor, els jugadors assumeixen el paper d’un inquisidor en una realitat on la fe i la força s’entrellacen en una narrativa fosca. La història s’inspira en la sèrie de llibres Inquisitor de Jacek Piekara, i porta els jugadors a la ciutat de Koenigstein, on hauran de resoldre crims i enfrontar-se a un mal antic que amenaça de creuar al món dels vius.

L’edició Deluxe ofereix una experiència de joc profunda i personalitzable, on cada decisió compta i cada pista pot ser la clau per desemmascarar els misteris més foscos. Els jugadors hauran de triar entre la compassió i la venjança, mentre utilitzen les seves habilitats per interrogar els sospitosos i combatre les forces que s’hi oposen.

The Inquisitor Deluxe Edition ja està disponible per a reserva i s’espera que arribi a les botigues el 8 de febrer de 2024, prometent una experiència única per als amants dels videojocs amb una barreja d’acció, aventura i elements de joc de rol.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content