PlayStation Xbox

Meridiem Games anuncia The Inquisitor Deluxe Edition per a PlayStation 5 i Xbox Series X

El joc d’aventures i fantasia fosca, The Inquisitor, amplia el seu abast amb l’anunci de la seva edició física Deluxe per a PlayStation 5 i Xbox Series X. Aquesta nova versió no només promet submergir els jugadors en un món alternatiu ple de decisions morals i combats intensos, sinó que també inclourà contingut exclusiu com la banda sonora original, un compendi digital i un vestit especial de Gran Mestre per al protagonista, Mordimer Madderdin.

A The Inquisitor, els jugadors assumeixen el paper d’un inquisidor en una realitat on la fe i la força s’entrellacen en una narrativa fosca. La història s’inspira en la sèrie de llibres Inquisitor de Jacek Piekara, i porta els jugadors a la ciutat de Koenigstein, on hauran de resoldre crims i enfrontar-se a un mal antic que amenaça de creuar al món dels vius.

L’edició Deluxe ofereix una experiència de joc profunda i personalitzable, on cada decisió compta i cada pista pot ser la clau per desemmascarar els misteris més foscos. Els jugadors hauran de triar entre la compassió i la venjança, mentre utilitzen les seves habilitats per interrogar els sospitosos i combatre les forces que s’hi oposen.

The Inquisitor Deluxe Edition ja està disponible per a reserva i s’espera que arribi a les botigues el 8 de febrer de 2024, prometent una experiència única per als amants dels videojocs amb una barreja d’acció, aventura i elements de joc de rol.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.