Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Cult of the Lamb ens sedueix amb una gran actualització gratuïta

El popular joc de simulació de culte, Cult of the Lamb, està a punt de rebre la seva actualització de contingut més gran fins ara amb ‘Sins of the Flesh’ que es llançarà el 16 de gener a totes les plataformes principals. Aquesta actualització gratuïta promet captivar els jugadors amb noves missions, característiques i un nou recurs misteriós vinculat a la indulgència en activitats pecaminoses.

L’actualització introdueix un nou sistema de progressió, permetent als jugadors participar en rituals, construir edificis vanitosos i predicar noves doctrines. Els seguidors ara poden esdevenir deixebles, millorant el sistema de nivell del joc. Les millores de qualitat de vida inclouen excrements brillants que beneficien els cultius i guanys d’experiència, escombres millorades per a tasques més eficients i nous nivells per a l’estació de neteja i les estructures d’emmagatzematge per a una millor gestió del culte.

El combat rep un impuls amb el Blunderbuss, una nova arma que ofereix un poderós dany a curt termini i capacitats de franctirador a llarg termini. L’actualització també afegeix un edifici de sastre on els jugadors poden personalitzar els vestits dels seus cultistes amb 23 estils diferents.

A més, el joc introdueix un mecanisme de reproducció on els seguidors poden produir descendència, ampliant encara més la població del culte. Els fans de Cult of the Lamb poden esperar aprofundir les seves aventures fosques i ampliar la seva influència amb l’actualització ‘Sins of the Flesh’, que promet més profunditat estratègica i personalització que mai.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

1 comentari

  1. Cult of the Lamb s'amplia amb l'actualització Sins of the Flesh - Nou Joc

    08/01/2024

    […] Cult of the Lamb ens sedueix amb una gran actualització gratuïta […]

Els comentaris estan tancats.