Ressenyes

Impressions – From Space

Ens ataquen des de l’espai

Des de primera vista, From Space sembla una festa de neons amb extraterrestres de color rosa, que s’han cregut que poden fer de les seves. Aquí entres tu i la teva colla, amb sis tipus de personatges per triar, cadascun amb les seves armes i habilitats que pots pujar de nivell i personalitzar. Tot mentre vas fent fora aquests visitants tan poc amables.

Els controls del joc són intuïtius, depenent de dues palanques, que és fàcil d’aprendre però desafiadora de dominar. No és el típic joc de disparar i ja, perquè has de prémer un botó per disparar, però un cop t’hi acostumes, va com la seda. A més, tens granades i gadgets que et donen un plus per planificar les teves estratègies i fer front als aliens amb estil.

Tot un festival de colors

Visualment, el joc és tot un festival, amb colors vius i detalls. Va fluid en la majoria de les plataformes, però la Switch pot patir una mica quan la cosa es posa tensa. Això pot ser un pèl frustrant si et toquen quan no toca per culpa d’alguns problemes de rendiment.

Diversió per a un, i més!

Un gran afegit són els tocs RPG que té el joc, amb un sistema de nivells que et premia amb armes noves i millores. Això fa que tinguis ganes d’explorar i provar coses noves, adaptant el teu personatge al teu estil. Les missions són de tota mena, des de rebentar nius d’aliens fins a missions secundàries que ajuden a baixar la influència alienígena del mapa.

El sistema multijugador és clau, i encara que jugar en línia no sigui tan interessant com alguns voldrien, quedar amb els amics per jugar junts és prou entretingut. Afegeix un punt de diversió que fa que el joc valgui molt la pena si busques una bona estona en companyia.

Conclusió

Resumint, From Space és un joc que val la pena. Combina el millor dels jocs de disparar amb les palanques, amb mecàniques RPG, per fer alguna cosa nova i diferent. Té les seves cosetes, com problemes de rendiment de tant en tant i un sistema de millores que pot ser una mica pesat, però en general, és un joc realment divertit juguis sol o amb amics.

Així que si t’agrada el gènere o si vols provar alguna cosa nova, From Space és una bona opció per passar-t’ho bé i gaudir d’un sistema de progressió que enganxa.

From Space

From Space és un joc d’acció amb un estil visual vibrant i mecàniques RPG que et permeten personalitzar personatges i estratègies. Amb controls intuïtius i un sistema de progressió que enganxa, ofereix diversió tant en solitari com en multijugador. Ideal per als fans dels shooters i els jocs cooperatius.

Nou Joc

Jugabilitat
Presentació
Entreteniment
Valor

Resum

From Space és un joc d’acció amb un estil visual vibrant i mecàniques RPG que et permeten personalitzar personatges i estratègies. Amb controls intuïtius i un sistema de progressió que enganxa, ofereix diversió tant en solitari com en multijugador. Ideal per als fans dels shooters i els jocs cooperatius.

3.6

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

Nou Joc

About Author

També et pot interessar

Ressenya – TAPE: Unveil the Memories
Ressenyes

Ressenya – TAPE: Unveil the Memories

Ressenya de TAPE: Unveil the Memories, un joc d'aventures amb elements de puzle, amb molt de misteri i una ambientació
Ressenya – Cannon Dancer – Osman
Ressenyes

Ressenya – Cannon Dancer – Osman

Ressenya de Cannon Dancer – Osman, el mític joc de recreatives de Mitchell Corporation, que ha rebut una reedició per