Ressenyes

Ressenya – Astlibra Revision

Una oda solitària als RPG clàssics

En un món on els jocs independents lluiten per destacar en un mar de grans produccions, Astlibra Revision emergeix com una joia que brilla amb llum pròpia. Avui ens endinsarem en un títol que, malgrat les seves limitacions visuals, ofereix una experiència de joc que captura l’essència dels clàssics.

Amb un sistema de combat que equilibra l’accessibilitat amb la complexitat, i un sistema de progressió de personatges que recompensa l’estratègia, Astlibra Revision és una carta d’amor als elements tradicionals del gènere, tot oferint novetats.

Acció per a tothom

I és que Astlibra Revision emergeix com un títol robust que uneix l’encant dels RPG d’acció clàssics en 2D amb una profunditat que va més enllà de la seva presentació senzilla. El sistema de combat del joc és una característica destacada, oferint una barreja d’atacs amb un sol botó, i una capa més profunda d’estratègia a través del bloqueig, la gestió de la resistència i un sistema únic que proporciona una breu invulnerabilitat. Aquest sistema, recompensa els jugadors que el dominen amb la capacitat de no rebre cap mena de mal, tot i la seva complexitat.

Personalització i estratègia

La progressió del personatge a Astlibra Revision és realment variada i satisfactòria. Els jugadors poden assignar punts a diferents estadístiques en pujar de nivell, reassignar-los segons sigui necessari i navegar per un menú anomenat “Grow”, que recorda els arbres d’habilitats dels RPG. Això permet un enfocament personalitzat al desenvolupament del personatge, assegurant que diferents estils de joc es puguin acomodar i ajustar al llarg de l’aventura.

Més enllà de la presentació

La presentació visual i àudio del joc pot resultar irregular. Mentre que els dissenys dels personatges i els enfrontaments amb els caps poden ser visualment destacables, els dissenys del mapejat i les animacions són menys impressionants, de vegades sentint-se fora de lloc. La banda sonora, però, és realment destacable, especialment per la seva aportació a l’atmosfera del joc.

Un dels aspectes més divisius és el seu humor i narrativa. Mentre que la història està plena de girs i voltes, els intents d’humor i altres moments poden quedar fora de lloc.

Últims detalls

Els sistemes de creació i equipament afegeixen una altra capa de profunditat, amb armes i escuts guanyant experiència i proporcionant habilitats passives. No obstant això, el sistema de creació pot ser frustrant a causa de la falta d’orientació, requerint que els jugadors experimentin per ells mateixos. És un joc que requereix i recompensa la inversió, tant en dominar els seus sistemes com en endinsar-se en el seu món.

Conclusió

En resum, Astlibra Revision és una experiència atractiva per a aquells que aprecien els RPG clàssics i estan disposats a passar per alt alguns petits detalls. La jugabilitat és gratificant, els seus sistemes de progressió són satisfactoris, i el seu combat és tant accessible com desafiant.

Tot i que potser no atraurà a tothom, especialment aquells que busquen gràfics d’alta fidelitat o una narrativa apassionant, es manté com a testimoni de l’atractiu perdurable del gènere i la dedicació del seu desenvolupador.

Astlibra Revision

Astlibra Revision destaca per la seva jugabilitat, sistemes de combat i progressió que captiven els fans del gènere, tot i que la seva presentació visual i narrativa pot no ser del gust de tots.

Nou Joc

Jugabilitat
Presentació
Entreteniment
Valor

Resum

Astlibra Revision destaca per la seva jugabilitat, sistemes de combat i progressió que captiven els fans del gènere, tot i que la seva presentació visual i narrativa pot no ser del gust de tots.

4.4

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

Nou Joc

About Author

També et pot interessar

Ressenyes

Ressenya – TAPE: Unveil the Memories

Ressenya de TAPE: Unveil the Memories, un joc d'aventures amb elements de puzle, amb molt de misteri i una ambientació
Ressenyes

Ressenya – Cannon Dancer – Osman

Ressenya de Cannon Dancer – Osman, el mític joc de recreatives de Mitchell Corporation, que ha rebut una reedició per