Ordinador PlayStation Xbox

Alan Wake travessa la boira en el darrer capítol de Dead by Daylight

L’univers de Dead by Daylight s’amplia amb la benvinguda d’un nou supervivent, Alan Wake, de l’aclamada del mateix nom. Behaviour Interactive ha anunciat una col·laboració amb Remedy Entertainment, permetent als jugadors encarnar l’escriptor a partir del 30 de gener. Abans del llançament, una versió de proves pública està disponible a Steam per als jugadors impacients per experimentar l’entrada d’Alan Wake a La Boira.

Alan Wake és conegut per la seva sèrie supervendes Alex Casey i les seves experiències angoixants a Bright Falls, on la seva història d’horror escrita va començar a manifestar-se en la realitat. Ara, s’enfronta a un nou calvari en el món de Dead by Daylight, amb línies de veu originals d’Ilkka Villi i Matthew Porretta, l’actor i veu darrere del personatge d’Alan Wake.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content