Ressenyes

Ressenya – Hero Survival

De vampirs a herois

Hero Survival és un joc de tipus roguelike i shoot-em-up que ha cridat l’atenció per la seva presa única en el gènere popularitzat per jocs com Vampire Survivors. Desenvolupat per Pigeon Dev i publicat per Sometimes You, Hero Survival ofereix als jugadors una barreja d’elements clàssics d’horror i acció, en una experiència de joc accessible i entretinguda.

El joc es distingeix permetent als jugadors manejar un arsenal d’armes de foc contra una varietat de monstres clàssics de pel·lícules d’horror com fantasmes, vampirs, bruixes i mòmies. La llista de personatges inclou referències a figures icòniques com Rambo, Lincoln i Indiana Jones, tot i que aquests personatges s’han de desbloquejar.

Un arsenal ben variat

Els jugadors comencen amb una pistola bàsica i eventualment poden equipar-se fins amb quatre armes simultàniament, que disparen automàticament als enemics. Aquesta mecànica afegeix una capa d’estratègia, ja que els jugadors han de navegar pels nivells del joc mentre gestionen els problemes de visibilitat que poden sorgir quan les armes més grans bloquen la vista.

Hero Survival introdueix un sistema de classes després de derrotar les ones inicials d’enemics, permetent als jugadors triar entre classes com Bomber, Gunslinger o Cryomancer, cadascuna amb habilitats úniques que poden canviar el flux del combat. El joc també presenta un sistema de nivells on els jugadors poden triar entre diverses millores temporals, afegint profunditat al joc.

Desafiament i addicció

El desafiament del joc augmenta a mesura que els jugadors progressen, amb enemics més ràpids i ones més grans que poden aclaparar ràpidament els desprevinguts. El disseny dels nivells proporciona una certa profunditat estratègica, permetent als jugadors utilitzar l’entorn al seu avantatge.

Visualment, Hero Survival adopta una estètica chibi per als seus personatges, en contrast amb les armes de foc de semblança “més realista”. La música i els efectes de so del joc poden arribar a ser una mica oblidables, però això no resta res de l’experiència general.

Conclusió

En resum, Hero Survival és una addició convincent al gènere de supervivència, oferint una experiència divertida amb una varietat de personatges, armes i classes per desbloquejar i explorar. Els seus elements únics i homenatges, el fan un títol que val la pena provar.

Hero Survival

Hero Survival es presenta com una proposta fresca i addictiva dins del gènere, destacant per la seva combinació d’acció, estratègia i referències a la cultura pop. Amb un arsenal d’armes divers i classes amb habilitats úniques, el joc promet hores d’entreteniment.

Nou Joc

Jugabilitat
Presentació
Entreteniment
Valor

Resum

Hero Survival es presenta com una proposta fresca i addictiva dins del gènere, destacant per la seva combinació d’acció, estratègia i referències a la cultura pop. Amb un arsenal d’armes divers i classes amb habilitats úniques, el joc promet hores d’entreteniment.

3.6

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

Nou Joc

About Author

També et pot interessar

Ressenyes

Ressenya – TAPE: Unveil the Memories

Ressenya de TAPE: Unveil the Memories, un joc d'aventures amb elements de puzle, amb molt de misteri i una ambientació
Ressenyes

Ressenya – Cannon Dancer – Osman

Ressenya de Cannon Dancer – Osman, el mític joc de recreatives de Mitchell Corporation, que ha rebut una reedició per