Núvol Ordinador Xbox

Xbox anuncia un nou Developer Direct carregat de novetats

El següent Xbox Developer Direct està programat per a mostrar els pròxims jocs el 18 de gener de 2024 a les 21:00 hores. L’esdeveniment oferirà una visió exclusiva de diversos títols esperats que arribaran a Xbox Series X|S, PC i Game Pass.

El Developer Direct emetrà presentacions directament dels creadors dels jocs, oferint un punt de vista en el procés de desenvolupament i el que els jugadors poden esperar dels pròxims jocs. La programació inclou una visita a MachineGames per a una vista prèvia del nou joc d’Indiana Jones, una visita a Obsidian Entertainment per a obtenir informació sobre Avowed, un RPG d’acció de fantasia, i un cop d’ull al joc d’estratègia històrica d’alta envergadura d’Oxide Games, Ara: History Untold. A més, Ninja Theory compartirà detalls sobre la creació de Senua’s Saga: Hellblade II.

Cal destacar que l’espectacle no inclourà actualitzacions dels jocs d’Activision Blizzard, però s’esperen notícies d’aquests equips més endavant a l’any.

Després del Developer Direct, ZeniMax Online Studios presentarà The Elder Scrolls Online 2024 Global Reveal a les 22:00, on revelaran el pròxim capítol important del joc, incloent-hi una nova zona i trama.