Núvol Ordinador Xbox

Xbox anuncia un nou Developer Direct carregat de novetats

El següent Xbox Developer Direct està programat per a mostrar els pròxims jocs el 18 de gener de 2024 a les 21:00 hores. L’esdeveniment oferirà una visió exclusiva de diversos títols esperats que arribaran a Xbox Series X|S, PC i Game Pass.

El Developer Direct emetrà presentacions directament dels creadors dels jocs, oferint un punt de vista en el procés de desenvolupament i el que els jugadors poden esperar dels pròxims jocs. La programació inclou una visita a MachineGames per a una vista prèvia del nou joc d’Indiana Jones, una visita a Obsidian Entertainment per a obtenir informació sobre Avowed, un RPG d’acció de fantasia, i un cop d’ull al joc d’estratègia històrica d’alta envergadura d’Oxide Games, Ara: History Untold. A més, Ninja Theory compartirà detalls sobre la creació de Senua’s Saga: Hellblade II.

Cal destacar que l’espectacle no inclourà actualitzacions dels jocs d’Activision Blizzard, però s’esperen notícies d’aquests equips més endavant a l’any.

Després del Developer Direct, ZeniMax Online Studios presentarà The Elder Scrolls Online 2024 Global Reveal a les 22:00, on revelaran el pròxim capítol important del joc, incloent-hi una nova zona i trama.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content