Mòbil Ordinador

Death Stranding Director’s Cut s’estrenarà a dispositius Apple el 30 de gener

Death Stranding Director’s Cut, l’última gran proposta de Hideo Kojima, està previst que es llanci a les plataformes d’Apple el 30 de gener de 2024. Aquesta edició definitiva del joc d’acció i aventura estarà disponible per als models d’iPhone 15 Pro, així com per a tots els dispositius iPad i Mac equipats amb xips de la sèrie M.

El joc, que compta amb un repartiment d’estrelles que inclou Norman Reedus, Mads Mikkelsen, Léa Seydoux, Margaret Qualley i Lindsay Wagner, promet oferir una experiència immersiva postapocalíptica amb gràfics millorats impulsats per la tecnologia Apple Silicon. La Director’s Cut inclou nou contingut com ara localitzacions addicionals, noves missions i ajudes per a l’entrega com ara catapultes de càrrega i una funció estabilitzadora.

Death Stranding Director’s Cut es llançarà com a compra universal, permetent als jugadors gaudir del joc en tots els seus dispositius d’Apple compatibles amb una sola compra. El joc està disponible per a la reserva a l’App Store amb un descompte especial de fins al 50%.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Mòbil

Niffelheim, ara disponible a Google Play Pass

Niffelheim, el joc de rol de supervivència desenvolupat per Ellada Games, ja està disponible a Google Play Pass. Els jugadors
Skip to content