Mòbil Ordinador

Death Stranding Director’s Cut s’estrenarà a dispositius Apple el 30 de gener

Death Stranding Director’s Cut s’estrenarà a dispositius Apple el 30 de gener

Death Stranding Director’s Cut, l’última gran proposta de Hideo Kojima, està previst que es llanci a les plataformes d’Apple el 30 de gener de 2024. Aquesta edició definitiva del joc d’acció i aventura estarà disponible per als models d’iPhone 15 Pro, així com per a tots els dispositius iPad i Mac equipats amb xips de la sèrie M.

El joc, que compta amb un repartiment d’estrelles que inclou Norman Reedus, Mads Mikkelsen, Léa Seydoux, Margaret Qualley i Lindsay Wagner, promet oferir una experiència immersiva postapocalíptica amb gràfics millorats impulsats per la tecnologia Apple Silicon. La Director’s Cut inclou nou contingut com ara localitzacions addicionals, noves missions i ajudes per a l’entrega com ara catapultes de càrrega i una funció estabilitzadora.

Death Stranding Director’s Cut es llançarà com a compra universal, permetent als jugadors gaudir del joc en tots els seus dispositius d’Apple compatibles amb una sola compra. El joc està disponible per a la reserva a l’App Store amb un descompte especial de fins al 50%.