Nintendo

POSTAL: Brain Damaged arrasarà aviat a Nintendo Switch

POSTAL: Brain Damaged, l’última entrega de la coneguda sèrie POSTAL, ha confirmat la data de llançament a Nintendo Switch. El joc, conegut per la seva acció explosiva i humor fosc, estarà disponible a la consola híbrida a partir del 2 de febrer.

Després del seu èxit en els llançaments a Steam i PS5, POSTAL: Brain Damaged portarà aviat la seva barreja única de comentari satíric i jugabilitat ràpida a la consola portàtil. Els jugadors poden esperar el mateix nivell de caos i diversió irreverent pel qual és coneguda la sèrie.

El joc ofereix una gran varietat d’armes, enemics peculiars i jugabilitat carregada d’adrenalina. Els entorns distorsionats i sempre canviant són un punt destacat, mostrant la ment desequilibrada del POSTAL DUDE.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Nintendo Sector

La banda sonora de la pel·lícula de Super Mario Bros. s’estrenarà en vinil, CD i casset

iam8bit ha anunciat la seva col·laboració per a portar la banda sonora de la pel·lícula de Super Mario Bros. en
Skip to content