Nintendo

POSTAL: Brain Damaged arrasarà aviat a Nintendo Switch

POSTAL: Brain Damaged arrasarà aviat a Nintendo Switch

POSTAL: Brain Damaged, l’última entrega de la coneguda sèrie POSTAL, ha confirmat la data de llançament a Nintendo Switch. El joc, conegut per la seva acció explosiva i humor fosc, estarà disponible a la consola híbrida a partir del 2 de febrer.

Després del seu èxit en els llançaments a Steam i PS5, POSTAL: Brain Damaged portarà aviat la seva barreja única de comentari satíric i jugabilitat ràpida a la consola portàtil. Els jugadors poden esperar el mateix nivell de caos i diversió irreverent pel qual és coneguda la sèrie.

El joc ofereix una gran varietat d’armes, enemics peculiars i jugabilitat carregada d’adrenalina. Els entorns distorsionats i sempre canviant són un punt destacat, mostrant la ment desequilibrada del POSTAL DUDE.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.