Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Zerouno Games anuncia el joc d’acció The Zebra-Man

Zerouno Games ha anunciat oficialment el pròxim llançament del seu nou joc, The Zebra-Man, un títol d’acció que es llançarà a principis del 2024. El joc, que s’inspira en les clàssiques pel·lícules de Grindhouse, promet oferir una barreja d’acció, trencaclosques i un estil visual únic.

Els jugadors es posaran a la pell d’un personatge sotmès a experiments a la dècada dels 70, que, amb l’ajuda d’un personatge misteriós amb una màscara de ratpenat, busca venjança. The Zebra-Man presentarà una varietat de personatges jugables, cadascun amb els seus propis papers i missions, i un sistema de Karma que assegura que les accions dins del joc tinguin conseqüències.

The Zebra-Man també introdueix un sistema d’adaptació de dificultat que ajusta el nivell de dificultat del joc segons el rendiment del jugador. Aquest sistema té com a objectiu mantenir el joc accessible per a jugadors de tots els nivells de destresa mitjançant la modificació de la velocitat dels enemics, la disponibilitat de munició i la generació d’objectes.

El joc estarà disponible a PC a través de Steam, així com a les consoles Nintendo Switch, Xbox i PlayStation.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.