Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Zerouno Games anuncia el joc d’acció The Zebra-Man

Zerouno Games ha anunciat oficialment el pròxim llançament del seu nou joc, The Zebra-Man, un títol d’acció que es llançarà a principis del 2024. El joc, que s’inspira en les clàssiques pel·lícules de Grindhouse, promet oferir una barreja d’acció, trencaclosques i un estil visual únic.

Els jugadors es posaran a la pell d’un personatge sotmès a experiments a la dècada dels 70, que, amb l’ajuda d’un personatge misteriós amb una màscara de ratpenat, busca venjança. The Zebra-Man presentarà una varietat de personatges jugables, cadascun amb els seus propis papers i missions, i un sistema de Karma que assegura que les accions dins del joc tinguin conseqüències.

The Zebra-Man també introdueix un sistema d’adaptació de dificultat que ajusta el nivell de dificultat del joc segons el rendiment del jugador. Aquest sistema té com a objectiu mantenir el joc accessible per a jugadors de tots els nivells de destresa mitjançant la modificació de la velocitat dels enemics, la disponibilitat de munició i la generació d’objectes.

El joc estarà disponible a PC a través de Steam, així com a les consoles Nintendo Switch, Xbox i PlayStation.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content