Ordinador Xbox

Nous detalls de l’expansió Dawntrail de Final Fantasy XIV

Square Enix ha anunciat que Final Fantasy XIV Online ha superat els 30 milions de jugadors registrats a tot el món. En celebració d’aquesta fita, s’han revelat nous detalls sobre el cinquè paquet d’expansió, Dawntrail, durant el Final Fantasy XIV Fan Festival 2024 a Tòquio, amb un llançament previst per a l’estiu de 2024.

L’expansió presentarà el Pictomancer, un treball màgic de DPS a distància que utilitza un pinzell especialitzat per donar vida a les seves creacions. Aquestes creacions van des de criatures i armes fins a paisatges sencers. El Pictomancer està dissenyat amb un equilibri d’habilitats de llançament instantani i encanteris que requereixen més temps per evocar.

A més, la raça femenina Hrothgar esdevindrà una nova raça jugable. Originàries d’Ilsabard, les Hrothgar femenines són conegudes pels seus cossos àgils i musculosos i les seves qualitats naturals de lideratge.

Dawntrail també inclourà una nova ciutat anomenada Solution Nine, una àrea anomenada Heritage Found rica en energies elèctriques, una nova sèrie de raids anomenada The Arcadion i un raid final coneguda com a Futures Rewritten (Ultimate). Un nou treball limitat, Beastmaster, també formarà part de l’expansió, ampliant encara més les opcions de jugabilitat per als jugadors.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.