Ordinador PlayStation Xbox

Street Fighter 6 dona la benvinguda a SPYxFAMILY

En una nova actualització, Street Fighter 6 ha llançat un esdeveniment amb l’estimada sèrie SPYxFAMILY. A partir del 9 de gener de 2024, els jugadors poden submergir-se en la celebració SPYxFAMILY CODE: White, un esdeveniment de temps limitat que porta un tros de l’encant de l’anime a la darrera entrega de Capcom.

Els jugadors ara poden personalitzar els seus avatars amb pentinats i vestits distintius dels personatges principals de SPYxFAMILY, Yor i Loid, per 500 Drive Tickets cadascun. Aquests articles estan disponibles a la botiga de col·laboració del Battle Hub. Per a una transformació completa, els jugadors poden utilitzar el codi de l’avatar Yor: SPY_SF6_YOR i el codi de l’avatar Loid: SPY_SF6_LOID al menú de creació d’avatars.

La celebració no es limita als avatars. Els jugadors que iniciïn sessió durant l’esdeveniment, que es desenvolupa fins al 31 de gener, rebran articles col·laboratius exclusius com ara marcs de fotos, adhesius i títols de jugadors. El Battle Hub també tindrà un canvi d’imatge temàtic per coincidir amb les festivitats de SPYxFAMILY.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content