Jocs en català Ordinador PlayStation Xbox

DETECTIVE: Stella Porta Case ja disponible en català

El Projecte Ce Trencada ha realitzat la traducció del joc DETECTIVE: Stella Porta Case, una nova proposta de K148 Game Studio i JanduSoft. Aquest joc immersiu et convida a endinsar-te en la pell d’un detectiu encarregat d’investigar tres desaparicions misterioses, totes vinculades per un contracte signat amb l’enigmàtica companyia “Stella Porta”. Amb un enfocament fosc i macabre, el joc reflecteix la realitat social contemporània sense censures.

Amb tres casos diferents, però interconnectats, els jugadors han de classificar les proves, fotografiar-les i protegir-les per a la seva posterior anàlisi. A l’oficina, l’estructuració i l’ordenació d’aquestes proves són claus per desxifrar el fil conductor dels casos i descobrir una realitat sorprenent.

DETECTIVE: Stella Porta Case està disponible a Steam, així com per a les consoles PlayStation 4 i 5, i les plataformes Xbox One i Xbox Series X/S.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
crown of wu
Jocs en català Sector

Wild Cat Records explica la creació de la banda sonora de The Crown of Wu

Wild Cat Records, un estudi conegut pel seu treball en la indústria del cinema i dels videojocs, ha publicat recentment
Skip to content