Jocs en català Ordinador PlayStation Xbox

DETECTIVE: Stella Porta Case ja disponible en català

El Projecte Ce Trencada ha realitzat la traducció del joc DETECTIVE: Stella Porta Case, una nova proposta de K148 Game Studio i JanduSoft. Aquest joc immersiu et convida a endinsar-te en la pell d’un detectiu encarregat d’investigar tres desaparicions misterioses, totes vinculades per un contracte signat amb l’enigmàtica companyia “Stella Porta”. Amb un enfocament fosc i macabre, el joc reflecteix la realitat social contemporània sense censures.

Amb tres casos diferents, però interconnectats, els jugadors han de classificar les proves, fotografiar-les i protegir-les per a la seva posterior anàlisi. A l’oficina, l’estructuració i l’ordenació d’aquestes proves són claus per desxifrar el fil conductor dels casos i descobrir una realitat sorprenent.

DETECTIVE: Stella Porta Case està disponible a Steam, així com per a les consoles PlayStation 4 i 5, i les plataformes Xbox One i Xbox Series X/S.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.