Jocs en català Nintendo Ordinador

Manitas Kitchen s’estrena en català gràcies al Projecte Ce Trencada

El Projecte Ce Trencada ha anunciat la traducció del videojoc Manitas Kitchen. Desenvolupat per Little Arrow Games i publicat per Entalto Studios, els jugadors prenen el control de Trexito, un tiranosaure que somia amb cuinar i servir les millors pizzes. El joc inclou elements d’arcade, minijocs, i una narrativa de drama criminal, on el personatge Alpadino amaga un secret al soterrani del restaurant.

El joc també posa èmfasi en la gestió de l’estat mental del personatge principal, Trexito, i presenta habilitats especials per a cada dinosaure del “Dino-Squad”. A més, Manitas Kitchen ha estat reconegut amb premis, incloent-hi el Millor videojoc per Devolver Digital als IndieDevDay Awards 2022.

Manitas Kitchen està disponible a Steam, i s’espera que arribi a Nintendo Switch, Xbox, i PlayStation.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.