PlayStation

Dungeons 4 – Deluxe Edition es publicarà en format físic a PlayStation 5

Tal com ha anunciat Meridiem Games, Dungeons 4 – Deluxe Edition estarà disponible en format físic per a PlayStation 5. Aquesta edició especial inclou contingut exclusiu que farà les delícies dels seguidors de la sèrie, com ara un llibre d’art digital, la banda sonora original, i diferents aparences

La saga continua amb Dungeons 4, on els jugadors poden esperar una experiència millorada, mantenint l’esperit del joc anterior però amb una escala més gran i dinàmica. Els jugadors tindran la tasca de construir i gestionar masmorres complexes, defensar-les dels herois del món exterior i estendre la seva influència maligna a través de nous biomes.

La data de llançament està programada per al 21 de març de 2024, i els jugadors ja poden reservar la seva còpia de Dungeons 4 – Deluxe Edition per a PlayStation 5.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.