PlayStation

Dungeons 4 – Deluxe Edition es publicarà en format físic a PlayStation 5

Tal com ha anunciat Meridiem Games, Dungeons 4 – Deluxe Edition estarà disponible en format físic per a PlayStation 5. Aquesta edició especial inclou contingut exclusiu que farà les delícies dels seguidors de la sèrie, com ara un llibre d’art digital, la banda sonora original, i diferents aparences

La saga continua amb Dungeons 4, on els jugadors poden esperar una experiència millorada, mantenint l’esperit del joc anterior però amb una escala més gran i dinàmica. Els jugadors tindran la tasca de construir i gestionar masmorres complexes, defensar-les dels herois del món exterior i estendre la seva influència maligna a través de nous biomes.

La data de llançament està programada per al 21 de març de 2024, i els jugadors ja poden reservar la seva còpia de Dungeons 4 – Deluxe Edition per a PlayStation 5.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content